PR-commissie

Imke van Bunningen, Laura van Ginkel, Olav Gruppen, Laura Koenis, Job Oude Vrielink, Maud Pfeijffer, Wietske Rem

Vol enthousiastme zet de PR-commissie zich het hele jaar in voor sponsoring en promotie van onze vereniging. Ken jij de posters van de introtraining? Die zijn door ons ontworpen en verspreid, evenals de banners, flyers, stickers en de bardagfilm. Hierdoor zorgen wij dat naast UT-studenten ook Saxion studenten ons leren kennen. Naast het promoten van D.S.V. de Skeuvel onder studenten, benaderen we ook bedrijven voor sponsoring. Een belangrijke taak, want dankzij de bijdrage van sponsoren kunnen we met zijn allen blijven schaatsen, de kwaliteit van onze trainingen waarborgen en gezellige activiteiten organiseren.


Ben jij creatief, ondernemend en wil je je gedurende het hele jaar inzetten voor D.S.V. de Skeuvel? Durf jij per mail, telefonisch en persoonlijk te staan voor hoe tof D.S.V. de Skeuvel is of wil je jezelf daarin ontwikkelen? Laat dan D.S.V. de Skeuvel bloeien door jouw daadkracht en originaliteit in te zetten in de PR-commissie! De commissaris extern maakt onderdeel uit van deze doorlopende commissie.


Ook PR’er worden? Stuur dan een mailtje naar de commissaris extern.


Skeuvel trui

DE BESTELDEADLINE VOOR DE TRUIEN IS VERSTREKEN

Heb jij hem al gespot? De nieuwe spiegelgladde Skeuveltrui - limited edition! Na de kerstvakantie zullen 43 gelukkige Skeuvels hun eigen exemplaat ontvangen. Dankzij deze grote bestelling zal de prijs per trui slechts  €25,41 zijn. De kosten zullen via de Skeuvelrekening verwerkt worden.


Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar pr-commissie@skeuvel.nl


Skeuveltoernooi zegt op 14-01-19:

Let op!
De DNS van de UT werkt niet op www.skeuvel.nl Dat betekent dat je niet via eduroam naar de site ...

> Meer