Donateurs

D.S.V. de Skeuvel is natuurlijk ijskoud de beste, maar draagt u ons ook een warm hart toe? Wordt dan donateur! Als donateur ondersteunt u de vereniging. Bovendien ben u welkom op de jaarlijkse donateursactiviteit en ontvangt u de ijsco digitaal.

 

Donateursactiviteit

Elk jaar organiseert D.S.V. de Skeuvel een schaats-gerelateerde activiteit voor haar donateurs. Dit jaar zal er een training verzorgd worden op IJsbaan Twente. Geniet weer eens van de mooie ijsvloer in Twente en ontmoet andere (oud) Skeuvels. Aansluitend aan het schaatsen zal het Skeuveltoernooi plaatsvinden. Blijf vooral kijken, proef de sfeer van dit mooie toernooi en moedig de deelnemende Skeuvels aan!

 

IJsco

De ijsco is het verenigingsblad van D.S.V. de Skeuvel. Het blad verschijnt zesmaal per jaar en behandelt alle activiteiten van de vereniging. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om de ijsco op papier in de brievenbus te ontvangen. Dit zal dan tegen de kostprijs van de ijsco plus eventuele verzendkosten gebeuren.

 

Aanmelden

Als donateur ondersteunt u de vereniging en haar leden. Donateur worden kan vanaf het bedrag van 35 euro. Maar natuurlijk kunt u het bedrag naar eigen wens aanpassen. Wilt u ons steunen? Heel graag! Neemt u alstublieft contact op via: extern@remove-this.skeuvel.nl.

Ook voor vragen omtrent het donateurschap kunt u bij ons terecht.

 

Het inschrijfformulier voor donateurs kunt u hier vinden.

 

Alvast hartelijk dank!

 

Sportcommissaris zegt op 24-04-19:

Door het verwachte onweer zal de Batavierenrace training vanavond niet doorgaan!

---

Due to the ...

> Meer