Gastenboek


Berichten 1 tot en met 20 van totaal 28185
 
Wedstrijdcommissaris 24-04-18 17:47

Het skeeleren en fietsen kan nu echt beginnen!

- Skeeleren -
Deze zomer is de Free-Wheel Inline Cup Oost ook toegankelijk voor recreanten zonder wedstrijdlicentie. Een overzicht van alle wedstijde en meer informatie is te vinden op http://www.free-wheelinlinecupoost.nl/cms2/

- Fietsen -
Aankomende zaterdag organiseert Klein Verzet een Studentencup op de wielerbaan in Oldenzaal. Deze zal starten om 11.00 uur, de laatste deelnemers zullen rond 15.30 uur klaar zijn.

Aanmelden kan vanaf 10.30 en tot uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de start van jouw categorie. De starttijden per categorie zijn:
Heren zonder licentie: 11.00 (60 minuten + 3 rondes)
Dames: 12.30 (60 minuten + 3 rondes)
Heren licentie: 14.00 (75 minuten + 3 rondes)

Meer informatie is te vinden op: http://www.kleinverzet.utwente.nl/index.php/studentencup-enschede/
Inschrijven kan via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1eT3-XDIYwYX9_OXDNOV6cb_ojBFuu7fZYw1QJoKDfCsWdw/viewform

 
Commissaris Intern 23-04-18 10:40

Vanwege de ALV volgende week dinsdag, zal de borrel naar morgen worden verplaatst. Graag zien we jullie morgen om 21.00 in cafe Friends.

 
Wedstrijdcommissaris 19-04-18 14:51

Vanwege de warmte is het slim om vanavond een extra bidon mee te nemen naar de fietstraining. Zet daarnaast de beentjes in de olie en de wielerpet op het hoofd om extra gesoigneerd voor de dag te komen.

Rule #7 // Tan lines should be cultivated and kept razor sharp.

 
Commissaris Intern 16-04-18 11:29

Er zijn nog twee etappes vrij voor de batavierenrace. De eerste etappe van 6.3 km (mannen). DIt is een mass start door het centrum van Nijimegen! Grijp deze unieke kans, want volgend jaar is deze etappe er mogelijk niet meer. In de ochtendploeg hebben we ook nog de 3.8km voor de dames vrij (etappe 11). Grijp deze kans om langs het prachtige Varsseveld te lopen. Onze kandi Secretaris weet waarom! Heb je interesse in een etappe? Stuur mij dan even een appje! (0611851810)

 
Wedstrijdcommissaris 12-04-18 17:14

Vanwege de kans op een flinke onweersbui aan het begin van de avond zal de fietstraining van vanavond niet doorgaan!

 
Commissaris Intern 08-04-18 22:08

Over twee weken op 20 en 21 April is de Batavierenrace al weer. Op het moment is er nog een etappe vrij, dus zou jij willen lopen? Mail mijn dan even op Intern@skeuvel.nl
Na het lopen gaan we met alle ssv's (Studenten schaatsverenigingen) chinees eten. Heb jij zin om een vorkje mee te prikken? Schrijf je dan in via de Skeuvelsite onder het kopje lid. Ook als je niet loopt ben je natuurlijk van harte welkom.
We verzamelen rond 18.00 uur bij bushalte Bastille voor de uitreiking van de Gouden Doorloper (snelste SSV-batateam) en de NSSU Cup (SSV met de meeste studentenwestrijdpunten).
Tot dan!

 
Voorzitter 05-04-18 09:41

Gewijzigde tijden skeelertraining!

Om zowel Skeuvel als Kronos alle ruimte te geven om te trainen op maandag, beginnen de skeelertrainingen vanaf aanstaande maandag iets later:

9, 16 en 23 april: 19.00 - 20.30
Vanaf 30 april: 19.30 - 21.00

Voor alle niveaus, leenskeelers en -helmen beschikbaar! Tot op de UTrack!

 
Buschauffeur 03-04-18 14:21

Helemaal mee eens, om het vak van buschauffeur goed te kunnen uitoefenen tijdens de Bata, dien je een inleef vermogen te hebben in de hardloper. De trainingen werken hier zeker aan mee!

 
Bata4 02-04-18 13:21

Graag zie wij ook de voorzitter een keer verschijnen op de batatraining.

 
Voorzitter 02-04-18 11:17

In verband met Pasen is er geen Skeelertraining vanavond. Wij zien jullie graag woensdag bij de batatraining en donderdag bij de fietstraining (zowel voor beginners als gevorderden)

 
Commissaris Intern 30-03-18 08:08

Op dinsdag 3 April is de pannenkoeken social skate. Wij zullen dan heerlijke pannenkoeken voor jullie bakken bij Cook en Co in de stad. Heb jij ook zin in een lekkere pannenkoek voor de borrel? Schrijf je dan snel in op de site onder het kopje lid!

 
Kandidaat-penningmeester 27-03-18 14:01

Beste Taalnazi,

Natuurlijk is ons beleid dat ieder lid met een goed initiatief geld moet kunnen krijgen om zijn of haar idee te realiseren. Zolang het financieel verantwoord is zullen wij ons volledig voor deze initiatieven inzetten. Echter zijn wij niet gediend van roekeloze geldplukkers en andere maffiapraktijken, vandaar dat wij de heer T. Bestuur en zijn handlangers met crimineel ogende schuilnamen, immers niet bekend als leden, ver weg zullen houden van onze gekoesterde geldschat.

 
Feestbeest 24-03-18 19:53

Heeft iedereen zich al ingeschreven voor het taarteetfeest?!? Een hele avond gratis bier en taart met een lieve, welwillende jury die jullie taarten graag allemaal proeft! En vergeet niet, de bakkers van de lekkerste taart staat een mooie prijs te wachten!

 
Taalnazi 21-03-18 09:41

Beste Kandidaat-Penningmeester

Ten eerste moet ik zeggen verheugd te zijn met de juiste spelling van je functienaam. Helaas moet ik wel commentaar hebben op het begrotingsbeleid dat je hier voorstelt. Elk lid met een goed idee of een commissiefunctie moet geld kunnen krijgen om zijn of haar taak uit te kunnen voeren. Mochten wij verkozen worden op de komende algemene ledenvergadering dan zullen wij alle leden voorzien van de benodigde geldelijke middelen om hun functie binnen de vereniging te vervullen, zolang dit natuurlijk financieel verantwoord is.

 
Penningmeester 18-03-18 15:26

Hoewel het buiten nog ijskoud is en het UTK over 3 uur begint loopt het winterseizoen toch echt op zijn einde. Dit betekent dat de Batavierenrace er snel aankomt, op 21 april is namelijk al weer werelds grootste estafetterace. Om ook dit jaar weer goed aan te start komen, je conditie op peil te houden of je hardlooptechniek te verbeteren zijn er natuurlijk weer Bata-trainingen. Deze zullen plaats vinden op:

woensdag 21 maart 20:30 - 22: 00
maandag 26 maart 19:30 - 21: 00
woensdag 4 april 20:30 - 22: 00
woensdag 11 april 20:30 - 22: 00
maandag 16 april 19:30 - 21: 00

De trainingen zijn op de UTrack en zullen gegeven worden door Jonas Amtsfeld, een zeer ervaren atleet maar sinds kort ook op het ijs te vinden. Naast de trainingen is de Campusloop, een wedstrijd van 2 of 4 mijl, op woensdag 28 maart een goed moment om te kijken waar je staat.

 
Kandidaat-penningmeester 16-03-18 13:53

Beste T. Bestuur,

Om te bewijzen dat spilzucht alleen maar is weggelegd voor onze mannelijke tegenpolen, kan ik je het volgende vertellen: jij krijgt geen CENT van me.

 
Kandidaat-bestuur 16-03-18 13:46

Het kandidaat-bestuur is zich wel degelijk bewust van de Nederlandse taal, zoals Grammatica Gieter al heeft bewezen. Wij zijn echter misleid door de vele verenigingen die deze zelfde fout zijn begaan. Zelfs het fenomenale tekstverwerkingsprogramma 'Word' zette ons op het verkeerde spoor.

Vanaf hier is Grammatica Gieter aan het woord, in reactie op het tegenbestuur: "Hoewel jullie misschien iets anders WILLEN, zullen wij de inhoud van de functie wedstrijdcommissaris in ERE houden, in al haar grillen."

Na dit hoogstaande spellingslesje willen wij tenslotte nog onze zorgen uiten over de functieverdeling van het tegenbestuur zoals beschreven op 16-03-18 om 12:45 uur. Hier zitten de heren Tegen B. en Penning M. in. De notatie van deze namen doen verdacht veel denken aan misdadigers. Het is op zijn minst verontrustend te noemen dat deze personen zich proberen te infiltreren in D.S.V. de Skeuvel.

 
Tegen B. 16-03-18 12:45

Nou dan zijn we rond! Om toch nog te voldoen aan de vrouwen quota, heb ik twee vriendinnen gebeld die ook wel wouden helpen. Schulting is 'te ziek' om het WK te rijden. Maar in werkelijkheid is ze gewoon al druk bezig met de nieuwe plannen voor social media van Skeuvel (lees: vlog kanaal). Dit alles om nog aantrekkelijker te worden voor sponsors. En dan hebben we nog Schouten. Die is gewoon heel mooi. Daarmee kan ik met gepaste trots het volgende tegenbestuur presenteren!

Voorzitter: Tegen B.
Secretaris: Taalnazi
Penningmeerster: Penning M.
Commissaris Sport: G. Kemkers
Commissaris Extern: S. Schulting
Commissaris Intern: I. Schouten

Plannen volgen snel!

 
Penning (M) 16-03-18 11:48

@T. Bestuur: Hoewel het lijkt alsof heel Skeuvel tegenwoordig op krediet leeft, is het in zee gaan met louche banken zeker geen goed idee. Voor je het weet kunnen al die leden hun verplichtingen niet meer betalen vanwege die hoge woekerrentes. Om de jacht op wanbetalers te voorkomen zou ik me graag aanbieden voor de functie van penningmeester. Ik voldoe in ieder geval aan het belangrijkste criterium van de profielschets.

 
T. Bestuur 16-03-18 09:49

Het KB probeert de internationalisering ook op een creatieve manier toe te passen op onze prachtige vereniging door over een nacht ijs te gaan met louche investeerders die zich diep in de nacht aanbieden op het gastenboek. Waarschijnlijk zit de eerste vrouwelijke kandidaat-penningmeesteres sinds mensenheugenis achter deze snode plannen.
Om haar spilzucht te bedwingen zijn wij op zoek naar een capabele (mannelijke!) penningmeester die de strijd aangaat tegen de maffiose praktijken van deze jongedame en de rest van haar bende.

 
 

Adding an entry to the guestbook


CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als u het woord niet kunt lezen, klik hier. 

Uitleg:

Tekst kan vet gedrukt worden door deze tussen [b] en [/b] te plaatsen. Voor schuin plaats je de tekst tussen [i] en [/i] en onderstreept krijg je met [u] en [/u].

Hyperlinks moeten op de volgende manier ingevoerd worden: [url=www.adres.nl]omschrijving[/url].

E-mailadressen kun je gewoon invoeren, maar typ na het adres een spatie.

Je kunt je eigen (net ingevoerde) berichtje wijzigen door op het potlood-icoontje te klikken.