Lid worden

Als je nog geen lid bent bij Skeuvel dan heb je net op het goede linkje gedrukt! Misschien heb je al eens een paar keer mee getraind bij een van de Skeuvel groepen en weet je al zeker dat je lid wil worden. In dat geval mag je meteen door scrollen naar het kopje 'inschrijf formulier'. Het kan natuurlijk altijd zijn dat je nog totaal geen idee hebt wat je wil, of je schaatsen überhaupt wel leuk vindt (of een van de zomertrainingen) maar ben je naar aanleiding van een sticker of een promo praatje gewoon nieuwsgierig geworden naar de Skeuvel.

De volgende kopjes geven je dan hopelijk genoeg informatie om een beslissing te nemen. Als dat niet het geval is mag je uiteraard altijd contact op nemen met het bestuur. Zij kunnen je dan natuurlijk ook verder helpen.

Proeftraining

Om eens sfeer te proeven mag je twee keer vrijblijvend komen mee trainen. Op deze manier kan je eens rustig kijken of je de sport leuk vind. 

Voor een schaatstraining zal je zelf voor schaatsen en kleding moeten zorgen, denk daarbij ook aan een must en handschoenen! Die zijn verplicht op de ijsbaan. 

Als je in de zomer eens wil mee doen kan je skeelers en een helm lenen van Skeuvel voor een skeelertraining. Ook voor een fietstraining zou je een helm kunnen lenen, een fiets hebben we helaas niet voor je. Voor een schaatsconditie training heb je niet veel meer nodig dan fijne sportkleding en hardloopschoenen.

Kosten

De contributie is voor dit jaar vastgesteld op €37,50. Voor dit bedrag heb je het recht om 's winters minstens één keer in de week een uur te schaatsen onder begeleiding van een trainer. Mits er genoeg plek is kan er een tweede keer geschaatst worden. In de zomer worden er fiets-, skeeler- en schaatsconditietrainingen verzorgd door verschillende trainers.

Van niet-studenten vragen wij nog een extra bijdrage. Dit in verband met eventuele extra kosten die voor deze groep gemaakt moeten worden. Deze bijdrage is voor het seizoen 2018-2019 vastgesteld op €70,-.

Daarnaast moet je in het bezit zijn van een Unioncard en moet je verenigingsheffing betalen aan de StudentUnion (zie voor meer uitleg de voorwaarden). De Unioncard kost voor een heel jaar €40,- bij aanschaf vóór 1 oktober. De verenigingsheffing is €22,50 per vereniging.

Gedurende het seizoen worden er meerdere schaatstoernooien georganiseerd door de Skeuvel en andere studenten schaatsverenigingen waar iedereen aan mee mag doen. Mocht je in de winter (extra) (baan)-wedstrijden willen schaatsen, dan kan je de aanschaf van een wedstrijdlicentie overwegen. Deze kost ongeveer €30,- per seizoen.

Als je dit nog niet vaak genoeg vind kan je ook nog overwegen om zelf een extra baankaart te kopen, een baankaart geeft je iedere week toegang tot een bepaald trainingsuur op de ijsbaan. Het is dan wel zaak dat je onder begeleiding van een trainer staat! Je mag namelijk niet alleen schaatsen op de trainingsuren. De secretaris kan je meer vertellen over de kosten van een extra baankaart.

Voorwaarden

Als je lid wilt worden van Skeuvel moet je nog wel rekening houden met een paar voorwaarden: Omdat de Skeuvel bij de Sportkoepel is aangesloten heb je een Unioncard nodig en moet je verenigingsheffing betalen. Deze kun je hier bestellen. Daarnaast moet je student of medewerker aan de UT of het Saxion (Enschede) zijn. Meer informatie over de Unioncard is hier te vinden en als je meer wilt weten over de Sportkoepel klik dan hier

Inschrijfformulier

Als je besluit vaststaat en je wilt graag lid worden dan kan dat door het inschrijfformulier uit te printen en in te vullen. Dit formulier kan je dan in de Skeuvel brievenbus in het sportcentrum doen of aan een bestuurslid geven tijdens een training of andere activiteit.

Lidmaatschap opzeggen

Mocht je nou een hele goede reden hebben gevonden om niet meer lid te willen zijn van de Skeuvel dan kan je dit afmeldingsformulier downloaden en uitprinten. Als je dit vervolgens in het postvakje van de Skeuvel in het sportcentrum doet of aan een bestuurslid meegeeft krijg je vanzelf bericht als je bent uitgeschreven. Daarnaast kan je ook een mail sturen naar secretaris@remove-this.skeuvel.nl, waarin je aangeeft dat je je wilt afmelden als lid van de Skeuvel.

Als je het stiekem heel jammer vind dat je geen lid meer bent van Skeuvel kan je nog overwegen om donateur te worden. Alle financiele beetjes zijn namelijk welkom!  Als je donateur wil worden kan je dit aangeven op het afmeldingsformulier.

Er bestaat ook nog een oud leden vereniging die de naam Gesneuveld draagt. Als je lid wordt van Gesneuveld wordt je ook automatisch donateur en je blijft in contact met alle awesome oud-skeuvels!

voorzitter zegt op 04-07-18:

Vanavond gaan we de beachbakken in!

Omdat het de laatste schaatsconditietraining van het collegejaar ...

> Meer