Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met meer dan 210 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

 

Nieuws

>

Vrijdag 28 november was het dan zo ver: met Aline en een halve vrachtwagenlading aan bagage instappen op kennispark voor het GLIJweekend. Eenmaal aangekomen was het met de prestatie-eenheid die al aanwezig was janken geblazen met uien snijden, om toch maar een lekkere...

Agenda

20 november 17:00
20 november 18:00
21 november
22 november 17:00
22 november 18:45
26 november 18:30
27 november 19:45

Gastenboek

Tinus Tukker zegt op 17-11-18:

Zekers, dikke hits in het weekend zijn altijd oké! Ik kijk ...

> Meer

Wedstrijdkalender

Wedstrijdkalender

 


Tijdelijk fotoboek

Het tijdelijke fotoboek is hier te vinden.

Tinus Tukker zegt op 17-11-18:

Zekers, dikke hits in het weekend zijn altijd oké! Ik kijk ...

> Meer