Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met ongeveer 180 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

 

Nieuws

>

Op woensdag 16 mei stond de eerste tijdrit van de Universiteit Twente Tijdrit Competitie op programma. Klein Verzet organiseerde deze 12,4 kilometer lange tijdrit op het traditionele rondje Beckum oftewel drie keer rechts af. Tussen 17:30 en 18:00 werd in verschillende...

Agenda

24 mei
24 mei 18:30
25 mei
26 mei
27 mei
28 mei
29 mei

Gastenboek

Voorzitter zegt op 22-05-17:

Het weerbericht voor vanavond: zon, zon, geen drupje neerslag, weinig wind, en had ik al zon gezegd? ...

> Meer

Voorzitter zegt op 22-05-17:

Het weerbericht voor vanavond: zon, zon, geen drupje neerslag, weinig wind, en had ik al zon gezegd? ...

> Meer