Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met meer dan 210 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

 

Nieuws

>

Op zaterdag 28 Juli was het dan eindelijk zo ver. Vroeg in de ochtend vertrokken wij met twee metalen scheurdozen richting de Franse Alpen. Na een voorspoedige snelwegrit kwamen beklommen we Les Deux Alpes waar ons huisje bovenop lag. Deze klim van zo’n 1400 m zou nog een...

Agenda

21 september
22 september
23 september
24 september 19:30
26 september 18:30
27 september 18:00
28 september

Gastenboek

Commissaris extern zegt op 20-09-18:

In verband met de tijdrit van vanavond zullen er geen verdere trainingen zijn.

> Meer

Wedstrijdkalender

Wedstrijdkalender

 


Tijdelijk fotoboek

Het tijdelijke fotoboek is hier te vinden.

Commissaris extern zegt op 20-09-18:

In verband met de tijdrit van vanavond zullen er geen verdere trainingen zijn.

> Meer