Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met ongeveer 180 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

 

Nieuws

>

afgelopen woensdag heeft de beermile plaatsgevonden. Bij deze wedstrijd georganiseerd door Kronos en Aloha, waarvoor we ze graag willen bedanken, stonden er 8 Skeuvels aan de start. Er werd zeer goed gepresteerd en Skeuvel heeft een podiumplaats weten te bemachtigen.

Voor...

Agenda

22 februari
23 februari 17:00
25 februari 17:00
27 februari 18:30
28 februari 12:30
28 februari 19:30
02 maart 17:00

Gastenboek

De Yanko's zegt op 15-02-17:

Een lekker polkaatje om te genieten van dit mooie weer

> Meer

De Yanko's zegt op 15-02-17:

Een lekker polkaatje om te genieten van dit mooie weer

> Meer