Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met meer dan 200 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

Nieuws

>

Succes bij het Lange Afstanden IUT & NSK Mass Start!

 

Een grote groep Skeuvelaars is afgereisd naar onder de rivieren, daar waar ze wel carnaval vieren. Tijdens carnaval is het altijd een groot feestje. Er kan alvast verklapt worden dat de aanwezige Skeuvelaars er ook een...

Agenda

25 oktober 12:30
27 oktober 17:00
28 oktober
31 oktober 18:30
01 november 12:30
01 november 19:00
01 november 21:00

Gastenboek

Jan en Sjaan zegt op 24-10-16:

Joepie, We gaan vanavond weer schaatsen

> Meer

Jan en Sjaan zegt op 24-10-16:

Joepie, We gaan vanavond weer schaatsen

> Meer