Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met meer dan 210 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

 

Nieuws

>

Het eerste Skeuvel verenigingsweekend in de winter: met zijn allen naar het NSK Sprint in Groningen, kortom het NSKeuvelweekend 2018. Schaatsen, feesten, cultuur en gezelligheid samengepropt in de twee dagen. Het weekend startte om 9:05 op Station Enschede of voor de...

Agenda

17 februari 18:30
18 februari 18:30
19 februari 18:30
21 februari 20:00
22 februari 17:00
22 februari 18:20
23 februari

Gastenboek

Theo Tuffel zegt op 14-02-18:

@Commissaris intern, ik ben allergisch voor pasta. Is er ook een gerecht met tuffels en een mooie bult ...

> Meer

Wedstrijdkalender

Wedstrijdkalender

 


Tijdelijk fotoboek

Het tijdelijke fotoboek is hier te vinden.

Theo Tuffel zegt op 14-02-18:

@Commissaris intern, ik ben allergisch voor pasta. Is er ook een gerecht met tuffels en een mooie bult ...

> Meer