Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met meer dan 200 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

 

Nieuws

>

Zaterdag, 19 november, zijn we met maar liefst 11 Skeuvelaars afgereisd naar een het verre Tilburg. Na een lange treinreis begon de mentale voorbereiding. Iedereen mocht twee keer een 500 meter rijden en de wedstrijd afsluiten met een 1000 meter.

 

Zoals gebruikelijk mochten...

Agenda

03 december
04 december
05 december
05 december 18:30
06 december
06 december 12:30
06 december 19:00

Gastenboek

P. Ils zegt op 02-12-16:

Vergeet je gratis biertje niet op te halen ter afscheid van Eb Drinksma.
15Emoticon0 voor de ingang van de ...

> Meer

P. Ils zegt op 02-12-16:

Vergeet je gratis biertje niet op te halen ter afscheid van Eb Drinksma.
15Emoticon0 voor de ingang van de ...

> Meer