Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met meer dan 210 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

 

Nieuws

>

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover; de start van het nieuwe studentenseizeon. Gaat Skeuvel dit jaar de derde plaats van vorig jaar overtreffen en eindelijk eens de NSSU-cup winnen? Het antwoord op deze vraag zal tot aan de Bata onbekend blijven, maar er is in...

Agenda

12 december 13:00
13 december 17:00
15 december
15 december 18:00
16 december
17 december
17 december 18:30

Gastenboek

#Spiegelglad zegt op 04-12-18:

Weet jij al van de nieuwe hit? #Spiegelgladde Skeuveltrui. Bestel hem hier! ...

> Meer

Wedstrijdkalender

Wedstrijdkalender

 


Tijdelijk fotoboek

Het tijdelijke fotoboek is hier te vinden.

#Spiegelglad zegt op 04-12-18:

Weet jij al van de nieuwe hit? #Spiegelgladde Skeuveltrui. Bestel hem hier! ...

> Meer