Welkom op de website van D.S.V. De Skeuvel!

 

Drienerlose Schaatsvereniging de Skeuvel is opgericht in 1966 en is daarmee een van de oudste studenten sportverenigingen van de Universiteit Twente. Op deze site kan je alle belangrijke en leuke informatie vinden over deze vereniging. Van het schaatsen in de winter tot het fietsen, skeeleren en de schaatsconditie trainingen in de zomer. Met meer dan 200 leden van uiteenlopend niveau geeft de Skeuvel je genoeg mogelijkheden om lekker te kunnen trainen.  Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd het bestuur mailen!

 

Wil je komen schaatsen deze winter? Of wil je je deze zomer alvast voorbereiden op het schaatsseizoen op de skeeler-, loop- en fietstrainingen? Voor meer informatie over een lidmaatschap bij de Skeuvel kun je klikken op het kopje lid worden aan de linkerkant van de website.

 

Nieuws

>

 

Op vrijdagmorgen vroeg vertrok een groep met enthousiaste Skeuvels aan een lange reis. Eigenlijk was dit de eerste etappe van de velen die zouden komen in dezer dagen. Enige verschil was dat bijna alle andere etappes op de fiets volbracht werden. Zoals in de meeste...

Agenda

26 augustus
27 augustus
27 augustus 19:30
28 augustus
29 augustus
30 augustus
31 augustus

Gastenboek

Lenco zegt op 24-08-16:

Met dit mooie weer is dat zeker genieten,[url=https://www.youtube.com/watch?v=ZSNYZfPGh48&feature=youtu.be] ...

> Meer

Lenco zegt op 24-08-16:

Met dit mooie weer is dat zeker genieten,[url=https://www.youtube.com/watch?v=ZSNYZfPGh48&feature=youtu.be] ...

> Meer