Kleding

De Skeuvel heeft een eigen kledinglijn. Heb je interesse om Skeuvelkleding te bestellen dan kun je contact opnemen met de Commissaris Intern, er is namelijk een kleine voorraad. Daarnaast zijn er rond januari en juni pasavonden, deze zijn bedoeld om kleding te passen en te bestellen, zodat je verzekerd bent van je Skeuvel outfit. De exacte data zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt. Het is tijdens beide gelegenheden mogelijk om zowel winter als zomer kleding te bestellen. Hieronder is een overzicht van de kleding met bijbehorende prijzen te zien.

 

Daarnaast is er ook nog een restje kleding van de vorige kledinglijn over, dit is voor een sterk verlaagde prijs nog te krijgen. Neem ook hiervoor contact op met de Commissaris Intern.

 

Nieuw! De Skeuveltrui

Ken je dat? Ben je lekker aan het schaatsen en kijk je naar je weerspiegeling in het spiegelgladde ijs en moet je puzzelen om te lezen wat er op je trui staat. Tsja, wij kennen dat probleem wel. Toch jammer dat je zo’n toffe Skeuveltrui zelf niet kunt bewonderen. Daarom hebben we dé oplossing: een trui met tekst in spiegelbeeld. Tof toch? Bestel ‘m gauw! Je kunt een trui bestellen door het volgende formulier in te vullen: goo.gl/forms/MGbG37q8MtpCAoUi1 . De prijs per stuk zal variëren van €25,- tot €30,- per trui afhankelijk van de grootte van de bestelling (respectievelijk 40 en 20 stuks).

Bij vragen, mail dan even naar pr-commissie@skeuvel.nl

Je kunt de truien passen na de trainingen op de ijsbaan op 3, 6, 10 en 13 december.

Huidig ontwerp
Winterkleding
Salopette€ 40,-
Schaatsjasje€ 50,-
Marathonpak thermo€ 85,-
Marathonpak Licra€ 80,-
Wedstrijdpak€ 80,-
Ritsbroek€ 50,-
>
Zomerkleding
Wielershirt€ 35,-
Wielerbroek€ 40,-
Skeelerpak€ 60,-
Bodywarmer€ 40,-
Hardloopshirt€ 10,55-
Accessoires
Armstukken€ 14,-
Beenstukken€ 18,-
Kniestukken€ 15,-
Pet€ 4,-

Muts

€10,-

Wielerpet

€ 8,-
Bidon€ 2,-
Zonnebril

€ 3,50

(Wieler) Sokken

€5,10

Chillkleding
Barshirt€ 17,70
Joggingbroek€ 16,50
Trui€ 25,-
Vrouwen onderbroek€ 7,50
Mannen onderbroek€ 8,-

Sportcommissaris zegt op 24-04-19:

Door het verwachte onweer zal de Batavierenrace training vanavond niet doorgaan!

---

Due to the ...

> Meer