Introductie Periode D.S.V. de Skeuvel

Heb jij al zin om te schaatsen? Wij wel! In oktober staan we alweer op het ijs, maar voordat het zover is hebben we nog een maand zomer te goed. Daar horen de zomertrainingen wielrennen, skeeleren en droogtrainen bij! Aankomende weken staan voor al deze sporten introtrainingen op het programma én hebben we een aantal open activiteiten. Lees hieronder waar je allemaal aan kan meedoen!


Skeelertraining maandag 3 en 10 september 19:30 – 21:00 uur

We roll it! Jij ook? Leer bij ons skeeleren! Heb je zelf geen skeelers? Geen probleem. Stuur voor leenskeelers een mailtje naar secretaris@skeuvel.nl. We verzamelen op de trappen van het sportcentrum op de campus.

Droogtraining woensdag 5 en 12 september, 18:30 – 20:00 uur

Verbeter je conditie en kracht door het doen van leuke oefeningen! We verzamelen op de trappen van het sportcentrum op de campus. Naast je sportschoenen, sportoutfit en water heb je niets nodig.

Wielrentraining donderdag 6 en 13 september, 18:00 – 20:30 uur

Lekker fietsen door het Twentse platteland! Als je geen wielrenfiets hebt, stuur dan even een mailtje naar penningmeester@skeuvel.nl, dan proberen we iets te regelen! We verzamelen voor de trappen van het sportcentrum op de campus.

Open activiteiten dinsdag 4 en 11 september, 19:00 uur

Maak kennis met de gezelligheid van de Skeuvel! Op 4 september zullen we gaan poolen. De kosten zullen €4,50 bedragen, dit kan je op locatie contant betalen. We verzamelen om 19 uur bij Snooker & Pool Center Enschede (Marktstraat 10a). Na het poolen zullen we naar Friends gaan om te borrelen!

Pak je glow in the dark outfit maar uit de kast! Op 11 september staan we met de vereniging klaar om te gaan glowgolfen! De kosten zullen €6,- bedragen, dit kan je op locatie contant betalen. Om 19 uur verzamelen we bij GlowGolf Enschede (J.J. van Deinselaan 30a). Ook na deze activiteit gaan we door naar Friends voor een borrel!

Schaatstraining donderdag 11 en 18 oktober,

Gaan wij samen glijden?! We trainen in groepen op eigen niveau, van beginner tot vergevorderd! Op 11 en 18 oktober zijn de introtraining van het schaatsen. Zet het alvast in de agenda, te zijner tijd zullen we nog een mail sturen met de exacte tijden en uitleg hoe je schaatsen kunt huren.Wij hopen je snel te zien bij deze activiteiten! 

Wielercommissie zegt op 25-02-20:

Attentie wielrenners!
Morgen is het Wielerwoensdag en opent de inschrijving voor de Ardennen! ...

> Meer